Tarieven en contracten

Aanvullend verzekerd

Bekkenfysiotherapie Dorst Oosterhout heeft voor 2023 contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars.

Dit betekend dat wanneer u een aanvullende verzekering heeft voor fysiotherapie de behandelingen vergoed worden voor het aantal dat u in u aanvullende pakket heeft.

U krijgt geen nota's, deze gaan direct naar de zorgverzekeraar.

 

Behandelingen bekkenfysiotherapie voor de hulpvraag urine incontinentie worden vergoed vanuit uw basisverzekering (9x per zorgverzekering). Dit gaat dus ten koste van je eigen risico.  

 

Niet aanvullend verzekerd

Heeft u geen aanvullend pakket voor fysiotherapie? 

Dan gelden onderstaande tarieven voor 2023.

 

Wij declareren aan het eind van de maand en versturen aan het begin van de nieuwe maand een nota via de mail of (indien mail niet mogelijk is) per post.  

 

Niet nagekomen afspraken

Afspraken dienen ten minste 24 uur voor aanvang van de afspraak afgezegd te worden per email, via ons contactformulier op deze website of telefonisch. Indien de afspraak binnen 24 uur voor aanvang afgezegd wordt dan wordt deze bij u in rekening gebracht.

Wij brengen dan 100% van het zittingstarief in rekening.

 

 

Ter bevestiging van en ter herinnering aan uw afspraken sturen wij u een e-mail- of pushbericht en kunt u gebruik maken van de Afspraken App. Deze bevestiging- en herinneringsservice betreft een extra service van onze kant waarop geen aanspraak kan worden gemaakt. U blijft ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor het maken, noteren en nakomen van uw afspraak.